2 days ago
Knutselen met hoefijzers in De ChaleTT

Wacht niet op geluk, zoek het zelf op in deze workshop…

Knutselen met hoefijzers:
“Een hoefijzer boven de deur hangen zou geluk brengen. De juiste wijze is met het open gedeelte naar boven, in een U-vorm. Zo vangt men het geluk, dat van boven komt op”

Heb je een creatieve zoon/dochter, die graag knutselt? Kom dan zeker eens een kijkje nemen in De ChaleTT van @[246801058698087:274:TotalTalents]. Je kan er voor 5 € een hoefijzer kopen, dat je kind kan versieren naar eigen smaak. Terwijl er geknutseld word kan je zelf genieten van een lekker drankje.

Tijdens deze workshop kan je kind van alles leren over paarden en mijn paardenateliers.

De workshop zal op vrijdag 29/12 doorlopend open zijn tussen 14-17 uur.

Als het hoefijzer klaar is kan je nog een leuke tekening maken.De mooiste tekening wint een gratis paardenrit.

Een namiddag knutselen in het teken van paarden.
Ik hoop jullie van harte te mogen ontvangen.

- Melanie -

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
Burn-out / Bore-Out Wandeling Aarschot & Omstreken

Voel jij jezelf opbranden door je werk en/of privé omstandigheden? Heb je een burn-out/bore-out en probeer je hiervan te herstellen? Of ben je misschien al een stap verder en heb jij je herstelproces reeds doorlopen?
Kom dan zeker mee wandelen tijdens onze wandeling rond burn-out op woensdag 22 november om 10h!
Samen gaan we de natuur in met mensen die begrijpen wat je doormaakt, waar je mee worstelt, waar je nood aan hebt. Het kan zorgen voor nieuwe inzichten, begrip, (h)erkenning en verbondenheid. Dit allemaal kan erg veel betekenen voor je herstel en dan spreek ik uit ervaring, want zelf heb ik héél veel aan mijn eerste burn-out wandeling gehad!

De tweede wandeling gaat door in Langdorp, in samenwerking met Melanie Wittockx. Zij is actief als coach met de hulp van de paarden. Zij organiseert coachings waar ze het paard inzet als hulpmiddel, zo heeft ze al mensen met burn-out mogen verwelkomen in haar kudde van 4 paarden.
Zelf weet Melanie heel goed waar haar grenzen zich ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
1 week ago
Kennismakingsworkshop : Teamcoaching met paarden

Er zijn nog enkele plaatsen vrij...

Paarden zijn van nature alert en gefocust op hun omgeving. Ze zijn heel gevat voor emoties en intenties van andere paarden in hun kudde. Daardoor kunnen ze heel goed samenwerken en reageren ze heel gevat op gevaar in hun omgeving. Dit verhoogt hun kans op overleven in de natuur. `

Op diezelfde manier kunnen paarden heel sensitief reageren op mensen. Ze gaan non-verbaal in conversatie met ons. Ze geven enkel feedback, ze hebben nooit een oordeel klaar. Zo kan je u nog meer bewust worden van wat jou bezig houdt of hoe je in het leven staat. Deze info kan meenemen in je dagelijkse leven.
Zoals paarden in kudde samenwerken, werken wij als mensen in een team. Als we deze 2 teams elkaar laten ontmoeten, krijg je heel veel informatie over uw rol in jouw team. Thema’s zoals leiderschap, communicatie, efficiëntie en samenwerking worden hierin verduidelijkt door het paard.

Wil je eens ervaren hoe paarden communiceren met elkaar en met jou? Wil je kennis maken met hoe een paard de mens ... See more

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 15 »